Cere oferta Cere oferte
Vacante

ibis Styles Amsterdam Central Station

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ibis Styles Amsterdam Central Station, Amsterdam, Olanda

Acest hotel se află in centrul orașului Amsterdam, la doar 150 de metri de Gara Centrală din Amsterdam. Hotelul ibis Styles Amsterdam Central Station oferă Wi-Fi gratuit in camere și zonele publice. Hotelul este la 10 minute de mers pe jos de Chinatown și Piața Dam.

Hotelul ibis Styles Amsterdam Central Station oferă camere cu aer condiționat, TV prin satelit și baie privată cu duș și uscător de păr.

Stația de tramvai Martelaarsgracht se află vizavi de hotel și oferă legături directe către Museumplein, unde se află Rijksmuseum. Hotelul ibis Styles Amsterdam Central Station este la 15 minute de mers pe jos de Muzeul Rembrandthuis.

Hotelul oferă camere și Restaurantul Flame Steakhouse, care servește mic dejun de casă și mese ușoare de pranz.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie ibis Styles Amsterdam Central Station, Amsterdam, Olanda