Cere oferta Cere oferte
Vacante

ibis Amsterdam Centre

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ibis Amsterdam Centre, Amsterdam, Olanda

Hotelul ibis Amsterdam Centre este situat in centrul orașului Amsterdam, chiar langă gara centrală și la doar 10 minute de mers pe jos de Piața Dam. Acest hotel de 3 stele pune la dispoziție camere de nefumători. Se oferă acces gratuit la internet WiFi in camere și in toate zonele publice.

Toate camerele de la ibis Amsterdam Centre au aer condiționat, pat marca ibis Sweet și TV cu ecran plat. Baia privată este dotată cu duș și toaletă.

Micul dejun este oferit in fiecare dimineață in zona de mic dejun. In imediata apropiere a hotelului există o mare varietate de restaurante, baruri și cafenele.

Aeroportul Schiphol se află la doar 15 minute de mers cu trenul, iar la centrul de congrese RAI se ajunge cu tramvaiul in 20 de minute. Stadionul Amsterdam ArenA este situat la 15 minute de mers cu metroul.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie ibis Amsterdam Centre, Amsterdam, Olanda