Cere oferta Cere oferte
Vacante

ibis Amsterdam Centre Stopera

3 stele

   Amsterdam Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ibis Amsterdam Centre Stopera, Amsterdam, Olanda

Hotelul ibis Amsterdam Centre Stopera se află la 10 - 15 minute de mers pe jos de Piața Dam, Piața Rembrandt și gară. Hotelul pune la dispoziție un serviciu nonstop de băuturi și gustări.

Camerele hotelului sunt prevăzute cu aer condiționat și TV cu ecran plat. Ibis Centre Stopera are o curte spațioasă, unde oaspeții se pot relaxa in timpul verii.

Micul dejun este servit in fiecare dimineață in zona de mic dejun a hotelului.

In imprejurimi se află stații de tramvai și autobuz, iar stația de metrou din apropiere oferă legături către Gara Centrală, situată la 2 stații. De asemenea, in zonă există diverse restaurante, baruri și magazine.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie ibis Amsterdam Centre Stopera, Amsterdam, Olanda