Cere oferta Cere oferte
Vacante

citizenM Hotel Amsterdam South

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere citizenM Hotel Amsterdam South, Amsterdam, Olanda

Acest hotel deosebit pune la dispoziție camere moderne, cu sistem de iluminat ambiental, WiFi gratuit și TV cu ecran plat cu filme gratuite la cerere. Hotelul citizenM Amsterdam South pune la dispoziție lounge-uri de design și se află la 750 de metri de centrul de conferințe RAI.

Fiecare cameră de la citizenM Amsterdam South are fereastră din perete in perete și pat foarte mare, cu lenjerie de lux. Folosind iPad-ul din cameră sau aplicația gratuită citizenM, oaspeții pot controla luminile camerei, jaluzelele opace, perdelele, temperatura, precum și canalele TV și radio. De asemenea, oaspeții pot viziona conținut din propriile conturi Netflix, Prime sau Disney+ (și multe altele), conectandu-și telefonul, tableta sau laptopul la televizor prin Chromecast (fără costuri suplimentare). Camerele includ cabină de duș cu efect de ploaie și pereți transparenți.

Gara Amsterdam Zuid se află la 5 minute de mers pe jos de hotelul citizenM. Stația de tramvai Prinses Irenestraat este situată la doar 130 de metri de hotel. Aceasta oferă legături directe către centrul orașului, cu piața Dam, situată la 25 de minute, respectiv gara centrală, aflată la 30 de minute.

Hotelul pune la dispoziție multe livinguri cu calculatoare iMac și facilități de imprimare gratuite. Fiecare cameră oferă atmosferă diferită, potrivită pentru lucru, relaxare sau intalniri cu prietenii.

Puteți să savurați sandvișuri, sushi și mancăruri calde la canteenM. Barmanii hotelului servesc cafea proaspăt măcinată. In timpul serii, la bar, oaspeții beneficiază de cocktailuri exotice, bere la halbă și șampanie.

Proprietatea serveste in fiecare dimineată un mic dejun tip bufet.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie citizenM Hotel Amsterdam South, Amsterdam, Olanda