Cere oferta Cere oferte
Vacante

YOTEL Amsterdam

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere YOTEL Amsterdam, Amsterdam, Olanda

YOTEL Amsterdam se află in Amsterdam și are bar, restaurant, centru de fitness și grădină. Acest hotel de 4 stele are recepție cu program non-stop și oferă serviciu de concierge. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet WiFi, iar parcarea privată este disponibilă la un cost suplimentar.

Camerele hotelului au aer condiționat, birou, seif, TV cu ecran plat și baie privată, dotată cu duș. Unele camere includ o chicinetă utilată cu mașină de spălat vase și frigider. Fiecare cameră de la YOTEL Amsterdam este prevăzută cu lenjerie de pat și prosoape.

Oaspeții pot opta pentru un mic dejun tip bufet sau continental.

YOTEL Amsterdam are o terasă. Zona este apreciată de amatorii de ciclism, iar hotelul oferă serviciu de inchiriere de biciclete.

A'DAM Lookout se află la 1,4 km de YOTEL Amsterdam, iar Casa Rembrandt este la 4,8 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Schiphol, situat la 22 km de proprietate.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie YOTEL Amsterdam, Amsterdam, Olanda