Cere oferta Cere oferte
Vacante

WestCord Fashion Hotel Amsterdam

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere WestCord Fashion Hotel Amsterdam, Amsterdam, Olanda

WestCord Fashion Amsterdam este un hotel modern, situat la mai puțin de 5 km de orașul vechi, la sud-vest de Amsterdam. Situat la cativa pasi de legături de transport public, acest hotel oferă acces gratuit la internet WiFi.

Hotelul are camere de design luxoase, cu decor modern si baie privată cu o cadă/dus. Fiecare cameră oferă facilităti gratuite pentru prepararea de ceai si cafea. De asemenea, oaspeții pot inchiria biciclete.

Wellcome Wellness are o piscină interioară și o sală de sport modernă. Aceste facilități sunt gratuite pentru oaspeții hotelului. Sauna și masajele relaxante sunt disponibile la un cost suplimentar.

Grand Cafe servește mese pe tot parcursul zilei. De asemenea, oaspeții pot vizita restaurantul Mme Coco pentru o seară culinară delicioasă. Barul elegant SKYY oferă vedere panoramică la oraș și servește o gamă variată de vinuri și cocktailuri exotice, precum și mese de cină cu 5 feluri de mancare.

Centrul orasului este la 10 minute de mers cu tramvaiul. Centrul de conventii RAI si Aeroportul Schiphol sunt la 10 minute de mers cu masina.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie WestCord Fashion Hotel Amsterdam, Amsterdam, Olanda