Cere oferta Cere oferte
Vacante

W Amsterdam

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere W Amsterdam, Amsterdam, Olanda

W Amsterdam oferă camere, suite și o piscină incălzită pe acoperiș in centrul orașului Amsterdam, chiar langă piața Dam. Oaspeții au la dispoziție un lounge bar pe acoperiș, centrul spa AWAY și sala de fitness FIT Gym. Conexiunea WiFi este gratuită in toate zonele.

Repartizate in 2 clădiri, cele 238 de camere și suite sunt prevăzute cu TV cu ecran plat și iPod docking station. Toate unitățile includ o zonă de relaxare. Proprietatea oferă room service non-stop, o recepție cu program non-stop și un serviciu de concierge.

Pentru o gustare sau o băutură, oaspeții pot alege unul dintre cele 5 restaurante ale proprietății: MR PORTER, The Butcher, Nine Streets, W Lounge sau The Duchess, acesta din urmă fiind laureat cu o stea Michelin.

In centrul de afaceri WIRED, oamenii de afaceri au la dispoziție săli de conferințe totalizand 4.736 m². In plus, W Amsterdam oferă parcare cu valet și o terasă.

W Amsterdam se află la 1 km de gara Amsterdam Centraal, la 2 km de strada comercială P.C. Hooftstraat și la 14 km de Aeroportul Schiphol. Zona comercială Negen Straatjes este la mai puțin de 5 minute de mers pe jos. Renumitele piețe Rembrandtplein și Museumplein sunt la 2,9 km.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie W Amsterdam, Amsterdam, Olanda