Cere oferta Cere oferte
Vacante

The Pavilions Amsterdam, The Toren

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere The Pavilions Amsterdam, The Toren, Amsterdam, Olanda

The Pavilions Amsterdam, The Toren oferă unități de cazare elegante de-a lungul faimosului canal Keizersgracht, aproape de Casa Anne Frank. Oferă camere elegante cu TV cu ecran plat cu sistem digital de divertisment. Fiecare cameră de la The Pavilions Amsterdam, The Torent are aer condiționat și baie privată cu cadă. Sunt decorate clasic cu candelabre și picturi pe pereți. Fiecare cameră oferă facilități de cafea/ceai și minibar. Dimineața, oaspeții se pot bucura de un mic dejun tip bufet servit in camera elegantă de mic dejun care oferă vedere la Keizersgracht. Barul elegant al hotelului serveste băuturi răcoritoare in timpul zilei. Statia de tramvai Westermarkt se află la mai putin de 250 de metri de hotel. Piata Dam si Palatul Regal sunt la 10 minute de mers cu tramvaiul.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie The Pavilions Amsterdam, The Toren, Amsterdam, Olanda