Cere oferta Cere oferte
Vacante

The Hoxton, Amsterdam

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere The Hoxton, Amsterdam, Amsterdam, Olanda

Proprietatea The Hoxton, Amsterdam este formată din 5 case amplasate pe malul unui canal din Amsterdam și oferă unități de cazare, WiFi gratuit și un restaurant.

Camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Unele camere au zonă de relaxare. In cameră există un ceainic electric. Pentru confortul oaspeților sunt oferite articole de toaletă gratuite și un uscător de păr. Este pus la dispoziție un televizor.

Recepția proprietății are program nonstop. In cadrul proprietății există și un bar.

Palatul Regal din Amsterdam și Casa Anne Frank se află la 400 de metri de The Hoxton, Amsterdam. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Schiphol din Amsterdam, situat la 11 km de The Hoxton, Amsterdam.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie The Hoxton, Amsterdam, Amsterdam, Olanda