Cere oferta Cere oferte
Vacante

The Alfred Hotel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere The Alfred Hotel, Amsterdam, Olanda

Hotelul The Alfred este bine situat in cartierul Oud Zuid din Amsterdam, la 600 de metri de Vondelpark, la 1 km de Muzeul Van Gogh și la 1,1 km de Muzeul Moco. Printre facilitățile acestei proprietăți se numără o recepție deschisă non-stop, un birou de turism și WiFi gratuit in intreaga proprietate. Hotelul oferă camere de familie.

Hotelul pune la dispoziția oaspeților camere cu aer condiționat, birou, seif, TV cu ecran plat și baie privată cu duș. Toate camerele Hotelului The Alfred au lenjerie de pat și prosoape.

Oaspeții pot savura micul dejun continental.

Zona din jur este renumită pentru ciclism, iar la The Alfred Hotel este disponibil un serviciu de inchiriere de biciclete.

Rijksmuseum se află la 1,9 km de hotel, iar Heineken Experience este la 2,2 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Schiphol, situat la 13 km de Hotelul The Alfred.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie The Alfred Hotel, Amsterdam, Olanda