Cere oferta Cere oferte
Vacante

Swissotel Amsterdam

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Swissotel Amsterdam, Amsterdam, Olanda

Swissôtel Amsterdam are centru de fitness și este situat in faimoasa Piață Dam din Amsterdam, la doar 10 minute de mers pe jos de Gara Centrală.

Camerele hotelului Swissôtel Amsterdam sunt izolate fonic și au ferestre mari și o baie spațioasă, dotată cu articole de toaletă elvețiene gratuite. Toate camerele includ un aparat Nespresso, iar unele au vedere la Piața Dam.

Micul dejun se poate lua in fiecare zi a săptămanii și se asigură și room-service.

Oaspeții pot să programeze un masaj in cameră sau să apeleze la personalul de la biroul de concierge disponibil non-stop pentru inchirierea unei biciclete sau rezervări la restaurante. Hotelul furnizează WiFi gratuit in intreaga clădire.

Centrul comercial Magna Plaza și Palatul Regal se găsesc la mai puțin de 5 minute pe jos. Stația de tramvai Piata Dam este situată in fața hotelului si oferă acces la Rijksmuseum, călătoria durand 15 minute.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Swissotel Amsterdam, Amsterdam, Olanda