Cere oferta Cere oferte
Vacante

Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Sofitel Legend The Grand Amsterdam, Amsterdam, Olanda

Situat in inima orașului Amsterdam, acest somptuos hotel de 5 stele oferă camere luxoase intr-o atmosferă istorică deosebită, cu eleganță tipică franceză. Stilul său reprezintă o combinație intre istoria olandeză și designul francez contemporan luxos. Are un restaurant rafinat, un bar și un centru spa cu o zonă de piscină interioară. Hotelul se află in centrul istoric al orașului, la mai puțin de 5 minute de zona 9 Străzi și de Piața Dam.

Sofitel Legend The Grand Amsterdam oferă 178 de camere și suite bine dotate, cu baie modernă cu duș cu efect de ploaie. Cele 52 de suite de lux includ servicii de majordom. Pentru un plus de confort se oferă halate de baie și papuci. Hotelul asigură WiFi gratuit, precum și acces la internet wireless de mare viteză, disponibil la un cost suplimentar.

Restaurantul rafinat Bridges este specializat in preparate din fructe de mare, create de bucătarul-șef Raoul Meuwese. Puteti completa fiecare fel de mancare cu vinuri de calitate. Bistroul cu grădină Oriole oferă un meniu cu influențe mediteraneene pe toată durata zilei. In plus, vă puteți delecta cu o cafea sau cu un cocktail la barul plin de viață sau la cafeneaua olandeză The Flying Dutchman. Puteti savura ceaiul de după-amiază la Library ‘Or’.

Pe langă facilitățile excelente culinare si de băuturi, The Grand pune la dispoziție mai multe facilități istorice pentru conferințe și evenimente, precum si centrul spa relaxant SoSPA, cu piscină interioară incălzită, saună, hamam si o zonă de fitness, unde vă puteți destinde după o zi plină. In plus, hotelul are o grădină fermecătoare si o terasă pentru zile insorite.

The Grand se află in apropiere de cele mai importante puncte de atracție, printre care se numără Muzeul Van Gogh, P.C. Hooftstraat, Casa Anne Frank si Gara Centrală din Amsterdam. Stația de tramvai din piața Dam asigură acces facil la toate zonele orașului.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Sofitel Legend The Grand Amsterdam, Amsterdam, Olanda