Cere oferta Cere oferte
Vacante

Ruby Emma Hotel Amsterdam

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Ruby Emma Hotel Amsterdam, Amsterdam, Olanda

Hotelul Ruby Emma Amsterdam se află langă raul Amstel din Amsterdam. Acest hotel combină luxul, tehnologia și sustenabilitatea, fiind amenajat intr-o clădire vie, a cărei arhitectură este inspirată de natură. Conexiunea WiFi este gratuită in intreaga proprietate.

Toate camerele au ferestre din podea pană in tavan, TV cu ecran plat cu AirPlay și un iPad pentru controlul sistemelor de iluminat și incălzire. Baia privată este dotată cu diverse produse Ruby Care.

Fiecare aspect al proprietății a fost conceput pentru a reduce impactul asupra mediului.

Hotelul Ruby Emma Amsterdam se află la 10 minute de Amsterdam Arena și la 2,9 km de Heineken Experience. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Schiphol, situat la 11 km de Hotelul Ruby Emma Amsterdam.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Ruby Emma Hotel Amsterdam, Amsterdam, Olanda