Cere oferta Cere oferte
Vacante

Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center, Amsterdam, Olanda

Hotelul Radisson Blu este situat intr-o zonă linistită din centrul orasului Amsterdam, la doar 7 minute de mers pe jos de animata Piată Dam.

Camerele spatioase au decor plin de culoare inspirat de diverse teme, printre care Golden Age si Naturally Cool. Toate au WiFi gratuit și zonă de relaxare cu TV LCD.

Waterlooplein si strada comercială Kalverstraat sunt la mai putin de 10 minute de mers pe jos de Radisson Blu. Statia Spui este deservită de 6 linii de tramvai și asigură legături către diferite zone ale orașului Amsterdam, inclusiv către destinații importante de afaceri precum Amsterdam RAI si World Trade Centre.

Restaurantul serveste preparate internationale si un mic dejun bogat, tip bufet. Hotelul are un bar, iar la mai putin de 5 minute de mers pe jos se găsesc mai multe restaurante.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center, Amsterdam, Olanda