Cere oferta Cere oferte
Vacante

Quentin Amsterdam Hotel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Quentin Amsterdam Hotel, Amsterdam, Olanda

Set in a 17th century canal house, Quentin Amsterdam Hotel is located in the heart of Amsterdam, near the famous Leidseplein. This hotel benefits from free Wi-Fi throughout. It offers rooms with a flat-screen TV and private bathroom facilities. Some rooms have views of the canal. The hotel is within easy reach of the major day and night attractions. The beautiful Museumplein is only a 5 minute walk away, the home of the Rijksmuseum, Van Gogh Museum and Stedelijk Museum.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Quentin Amsterdam Hotel, Amsterdam, Olanda