Cere oferta Cere oferte
Vacante

Plantage Hortus Apartments

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Plantage Hortus Apartments, Amsterdam, Olanda

Plantage Hortus Apartments oferă studiouri și apartamente cu tavan inalt, ferestre mari și decor elegant, situate intr-un cartier liniștit din centrul orașului Amsterdam. Unitățile de cazare sunt dotate cu facilităti moderne, precum TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Accesul la internet WiFi este gratuit. Toate unitătile de la Plantage Hortus Apartments au bucătărie cu frigider, cuptor cu microunde și aparat de cafea. Oaspetii au la dispozitie o zonă de luat masa cu ustensile de bucătărie, unde pot găti. Unitățile au baie cu dus sau cadă si uscător de păr. Cei care doresc să viziteze imprejurimile pot merge la Artis sau Hortus Botanicus (300 de metri). Stația de tramvai Plantage Kerklaan este la 280 de metri.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Plantage Hortus Apartments, Amsterdam, Olanda