Cere oferta Cere oferte
Vacante

Park Plaza Vondelpark

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, Olanda

Park Plaza Vondelpark Amsterdam se află in cartierul rezidențial Oud-Zuid din Amsterdam, la doar cațiva pași de Vondelpark. Hotelul se află aproape de zona plină de viață Little Paris, renumită pentru varietatea amplă de magazine exclusiviste, restaurante și baruri. De asemenea, proprietatea este situată aproape de principalele puncte de atracție ale orașului, ca Museumplein, unde se află majoritatea muzeelor renumite.

Camerele de design de la Park Plaza Vondelpark Amsterdam au lenjerie de pat de lux. Oaspeții au la dispoziție TV prin cablu și aparat de ceai/cafea. Unele camere oferă ferestre mari, cu vedere la Vondelpark.

Proprietatea oferă conceptul de restaurant și bar italian TOZI, vibrant și premiat, specializat in farfurii mici venețiene, alături de cocktailuri italiene clasice și o listă extinsă de vinuri. La TOZI veți experimenta savoarea bucătăriei italiene autentice.

Hotelul are grădină privată și oferă serviciu de inchirieri biciclete și serviciu de concierge. Oaspeții cazați la hotel beneficiază de acces gratuit la sala de fitness de la proprietate. Este disponibil WiFi gratuit in intregul hotel.

Oaspeții pot ajunge pe jos la stația de tramvai Cornelis Schuytstraat. Există legături directe către Rijksmuseum, Muzeul Van Gogh, Leidseplein, Damplein și Gara Centrală.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, Olanda