Cere oferta Cere oferte
Vacante

Park Plaza Victoria Amsterdam

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Park Plaza Victoria Amsterdam, Amsterdam, Olanda

Park Plaza Victoria Amsterdam este găzduit de o clădire de importanță istorică, situată vizavi de Gara Centrală Amsterdam. Acesta are o braserie care pune accent pe preparate olandeze de calitate.

Acest hotel de 4 stele oferă camere bine amenajate. Camerele sunt decorate in culori calde și au ferestre mari. Fiecare cameră este prevăzută cu aer condiționat, facilități de cafea/ceai și baie privată, dotată cu duș sau cadă.

Restaurantul cu decor modern oferă preparate internaționale cu influențe olandeze și este deschis pe tot parcursul zilei. Este disponibil un mic dejun tip bufet. La bar oaspeții pot savura produse de patiserie de casă și cafea proaspătă și pot asculta muzică jazz relaxantă. Oaspeții pot savura o selecție de băuturi spirtoase internaționale, beri locale și preparate à la carte ispititoare.

Park Plaza Victoria Amsterdam se află la cațiva pași de Piața Dam și de Palatul Regal. Aeroportul Schiphol poate fi accesat cu trenul in doar 15 minute sau cu mașina in 20 de minute.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Park Plaza Victoria Amsterdam, Amsterdam, Olanda