Cere oferta Cere oferte
Vacante

Olympic Hotel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Olympic Hotel, Amsterdam, Olanda

Hotelul Olympic se află in Amsterdam, la mai puțin de 2,7 km de Vondelpark și oferă check-in și check-out express, camere de nefumători, grădină, WiFi gratuit și bar. Proprietatea pune la dispoziție recepție deschisă non-stop, restaurant și terasă. Oaspeții beneficiază de lounge comun, serviciul concierge și serviciul de bilete.

Camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, frigider, fierbător, birou, duș și uscător de păr. Camerele hotelului oferă dulap și baie privată.

Hotelul Olympic servește micul dejun tip bufet.

Zona din jur este renumită pentru ciclism. Proprietatea oferă serviciul de inchirieri de biciclete.

Muzeul Van Gogh și Muzeul Moco se află la 3,5 km de Hotelul Olympic. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Schiphol, aflat la 12 km de hotel.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Olympic Hotel, Amsterdam, Olanda