Cere oferta Cere oferte
Vacante

Novotel Amsterdam City

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Novotel Amsterdam City, Amsterdam, Olanda

Acest hotel de 4 stele se află la mai puțin de 10 minute de mers pe jos de centrul de convenții RAI Amsterdam și pune la dispoziție camere moderne, cu WiFi gratuit. Novotel are saună și sală de sport. Oaspeții beneficiază de zonă mare de parcare.

Toate camerele spațioase de la Novotel Amsterdam City au zonă de relaxare. Facilitățile moderne oferite in camere includ facilități pentru prepararea de ceai, aparat de cafea Nespresso, TV cu ecran plat de 55 inch și minibar.

In fiecare dimineață, proprietatea servește micul dejun continental pe platou standard de mic dejun, cu produse suplimentare disponibile. Hotelul are restaurant cu meniu divers, care diferă in funcție de sezon.

Oaspeții pot inchiria biciclete de la proprietate.

Hotelul este situat chiar langă Amstelpark și la 5 minute de mers pe jos de Noord-Zuidlijn, care oferă acces direct către centrul orașului. Aeroportul Schiphol se află la mai puțin de 15 minute de mers cu mașina sau mijloacele de transport public.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Novotel Amsterdam City, Amsterdam, Olanda