Cere oferta Cere oferte
Vacante

NH Collection Amsterdam Flower Market

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere NH Collection Amsterdam Flower Market, Amsterdam, Olanda

Cu vedere la piața de flori, NH Collection Amsterdam Flower Market este situat in inima centrului orașului, la doar 100 de metri de zona comercială Kalverstraat. NH Collection Amsterdam Flower Market oferă WiFi gratuit in intregul hotel.

Toate camerele hotelului NH Collection Amsterdam Flower Market au aer condiționat, TV prin satelit, birou și facilități de ceai și cafea.

NH Collection Amsterdam Flower Market este la mai puțin de 5 minute de Rembrandtplein, iar stația de tramvai Rokin, care oferă conexiune directă cu Gara Centrală din Amsterdam se află la 120 de metri. Piața Dam este la 750 de metri de hotel. In apropiere există o parcare disponibilă la un cost suplimentar.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie NH Collection Amsterdam Flower Market, Amsterdam, Olanda