Cere oferta Cere oferte
Vacante

NH Collection Amsterdam Barbizon Palace

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere NH Collection Amsterdam Barbizon Palace, Amsterdam, Olanda

NH Collection Amsterdam Barbizon Palace combină confortul modern, cum ar fi o zonă de fitness, cu elemente istorice, printre care o capelă din secolul al XV-lea. Proprietatea se află vizavi de gara Amsterdam Centraal și la 550 de metri de Piața Dam. Conexiunea WiFi este gratuită.

Camerele de la NH Collection Amsterdam Barbizon Palace sunt spațioase, iar unele au tavan inalt cu grinzi de stejar ce datează din secolul al XVII-lea. Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat, TV prin cablu și facilități pentru prepararea de ceai și cafea.

La barul și restaurantul Bottles and Jars, oaspeții pot savura preparate regionale și internaționale, tapas și cocktailuri.

In clubul de sănătate există o varietate de aparate de fitness. Zona de wellness are saună și baie de aburi.

Clădirea Beurs van Berlage se află la 5 minute de mers pe jos. Hotelul se află la 200 de metri de Stationsplein, unde există stații de tramvai, autobuz si metrou cu care se poate ajunge la punctele de atracție din Amsterdam.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie NH Collection Amsterdam Barbizon Palace, Amsterdam, Olanda