Cere oferta Cere oferte
Vacante

NH Amsterdam Museum Quarter

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere NH Amsterdam Museum Quarter, Amsterdam, Olanda

Hotelul NH Museum Quarter este situat la o plimbare de 7 minute de Muzeul Van Gogh și Rijksmuseum, ambele aflate in piața Museumplein. Proprietatea oferă room service nonstop, facilități de fitness si acces WiFi gratuit.

Camerele confortabile sunt dotate cu TV prin satelit și au baie separată, prevăzută cu articole de toaletă gratuite. Unele camere oferă vedere la canalul din fata hotelului.

Restaurantul Palette servește mancăruri olandeze și preparate internaționale, inclusiv o varietate de sandvișuri, hamburgeri și pizza. In fiecare dimineață este servit un mic dejun tip bufet.

NH Museum Quarter se află la 5 minute de mers pe jos de fabrica de bere Heineken. Stația de tramvai Ruysdalkade este situată la o distantă de 150 de metri, iar de acolo puteți lua tramvaiele 16 sau 24 spre gara centrală din Amsterdam. Leidseplein se află la o plimbare de 14 minute de hotel.

La cerere se oferă parcare cu valet, la o locatie din afara proprietătii.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie NH Amsterdam Museum Quarter, Amsterdam, Olanda