Cere oferta Cere oferte
Vacante

NH Amsterdam Centre

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere NH Amsterdam Centre, Amsterdam, Olanda

NH Amsterdam Centre oferă facilități de agrement și camere elegante intr-o locație convenabilă, la doar 250 de metri de renumitul bulevard Leidseplein și la numai 3 minute de mers pe jos de stadionul Stadsschouwburg. Conexiunea WiFi este gratuită in intregul hotel.

Camerele decorate in nuanțe calde de crem cu accente luminoase au aer conditionat si podea din lemn masiv. Acestea sunt dotate cu minibar, TV prin satelit si facilități gratuite pentru prepararea de ceai/cafea. Toate camerele au paturi foarte lungi.

Oaspeții pot savura o băutură la Bar & Kitchen Copper, recent renovat.

Hotelul este situat in cartierul muzeelor si al magazinelor de modă, fiind la doar 5 minute de mers pe jos de zona comercială P.C. Hooftstraat si de Piața Muzeelor. In apropiere există restaurante, baruri si teatre, iar vizavi de hotel se află o stație de tramvai care oferă legături către gara centrală din Amsterdam.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie NH Amsterdam Centre, Amsterdam, Olanda