Cere oferta Cere oferte
Vacante

Monet Garden Hotel Amsterdam

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Monet Garden Hotel Amsterdam, Amsterdam, Olanda

Hotelul Monet Garden Amsterdam este un hotel de tip boutique, situat in Amsterdam, in apropierea canalelor, care oferă unități de cazare moderne. Pune la dispoziție camere cu aer condiționat și acces gratuit la conexiunea WiFi in intreaga proprietate. Majoritatea camerelor au vedere la canal și la grădină.

Fiecare cameră este dotată cu un TV cu ecran plat și un aparat de cafea Nespresso. Fiecare cameră include o baie privată cu o cabină de duș cu efect de ploaie. Pentru confortul oaspetilor se asigură halate de baie si papuci.

Se oferă un mic dejun consistent, cu gofre proaspăt coapte. Oaspeții au la dispoziție o recepție cu program nonstop și un centru de fitness cu acces gratuit. După o zi lungă oaspeții se pot relaxa langă șemineu sau pot savura beri locale și gin tonic olandez la bar. Printre facilități se numără și o sală de conferințe.

Rembrandtplein se află la 800 de metri de Hotelul Monet Garden Amsterdam, iar Teatrul Carre este situat la 900 de metri de proprietate. Hotelul se află la 400 de metri de Teatrul Național de Operă și Balet Olandez. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Schiphol, situat la 12 km de Hotelul Monet Garden Amsterdam.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Monet Garden Hotel Amsterdam, Amsterdam, Olanda