Cere oferta Cere oferte
Vacante

Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station, Amsterdam, Olanda

Prevăzut cu WiFi gratuit, hotelul Mercure Amsterdam Sloterdijk Station este situat langă gara Amsterdam Sloterdijk, un nod de transport deservit de linii de tren, autobuz, tramvai și metrou care asigură legătura cu Gara Centrală din Amsterdam, cu centrul orașului Amsterdam și cu Aeroportul Schiphol.

La Gara Centrală din Amsterdam se poate ajunge in aproximativ 7 minute. Aeroportul Schiphol și centrul de congrese RAI se află la doar 20 de minute de hotel. Hotelul este situat aproape de autostrada A10. In plus, acesta pune la dispoziție o parcare proprie.

Oaspeții pot opta pentru una dintre camerele elegante, prevăzute cu diferite facilități, sau pentru o cameră Privilege, care oferă o serie de beneficii suplimentare.

Mercure Amsterdam Sloterdijk Station găzduiește o sală de sport, precum și localul Skybar cu vedere panoramică. Are de asemenea un restaurant amplasat la etajul 8.

Mercure Amsterdam Sloterdijk Station se află la 3,6 km de Casa Anne Frank și la 3,9 km de Vondelpark. Aeroportul Schiphol este situat la 10 km.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station, Amsterdam, Olanda