Cere oferta Cere oferte
Vacante

Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre, Amsterdam, Olanda

Oferind vedere impresionantă, Movenpick Hotel este situat pe marginea lacului IJ, vizavi de stația de tramvai Muziekgebouw Bimhuis. Acest hotel de lux are un centru de wellness si o sală de gimnastică.

Hotelul Movenpick Amsterdam City Centre pune la dispoziție camere izolate fonic, cu control climateric si vedere la rau si la Amsterdam. Fiecare cameră include acces gratuit la internet WiFi, minibar, TV prin satelit si facilități pentru prepararea de ceai si cafea.

Restaurantul Silk Road servește un meniu internațional cu preparate unicat si specialități la grătar. Barul Silk oferă gustări, mese ușoare si prăjituri de casă elvețiene cu mere, precum si un meniu generos de băuturi, cu cocktailuri.

Centrul de wellness oferă o zonă de fitness si o zonă de relaxare. Oaspeții pot utiliza gratuit zona de fitness și zona frumos amenajată cu dușuri.

Hotelul Movenpick este la doar o stație de tramvai de gara Amsterdam Centraal, de unde există legături de tramvai, de autobuz si de metrou spre toate zonele din oraș. NEMO Science Centre este la aproximativ 15 minute de mers pe jos.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre, Amsterdam, Olanda