Cere oferta Cere oferte
Vacante

Leonardo Royal Hotel Amsterdam

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Leonardo Royal Hotel Amsterdam, Amsterdam, Olanda

Leonardo Royal Hotel Amsterdam se află in Amsterdam, la 3,4 km de Amsterdam RAI și oferă cazare cu un restaurant, un bar, un centru de fitness și parcare privată. Acest hotel de 4 stele oferă WiFi gratuit, room service și o recepție deschisă nonstop. Proprietatea are facilități antialergice și este situată la 4,4 km de Heineken Experience.

Camerele hotelului au aer condiționat, TV cu ecran plat, birou, aparat de cafea, frigider, seif și baie privată cu duș. Toate camerele Hotelului Leonardo Royal Amsterdam includ lenjerie de pat si prosoape.

La proprietate se oferă mic dejun tip bufet, continental sau american.

Această unitate de cazare de 4 stele are saună. Zona din jur este renumită pentru ciclism. La acest hotel de 4 stele puteți inchiria biciclete.

Leonardo Royal Hotel Amsterdam se află la 4,8 km de Royal Theater Carré și la 5,1 km de grădina zoologică Artis. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Schiphol, situat la 16 km de hotel.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Leonardo Royal Hotel Amsterdam, Amsterdam, Olanda