Cere oferta Cere oferte
Vacante

Kimpton De Witt Amsterdam, an IHG Hotel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Kimpton De Witt Amsterdam, an IHG Hotel, Amsterdam, Olanda

Kimpton De Witt Amsterdam se află in centrul orașului Amsterdam, la 300 de metri de gara centrală. Oaspeții au la dispoziție un bar și un restaurant. Oaspeții beneficiază de parcare privată.

Kimpton De Witt Amsterdam are 274 de camere, dintre care 15 sunt situate in clădiri renascentiste, și oferă WiFi gratuit și biciclete care pot fi utilizate gratuit (in funcție de disponibilitate). In camere există saltele pentru yoga, iar in hol se află o zonă cu ceaiuri gratuite.

Recepția are program non-stop și este situată in mijlocul hotelului. Oaspeții care călătoresc in interes de afaceri au la dispoziție 8 spații pentru intalniri și evenimente, cu o suprafață totală de 602 m².

Bazilica Sfantul Nicolae este situată la 400 de metri de Kimpton De Witt Amsterdam, iar Palatul Regal din Amsterdam se află la 500 de metri. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Schiphol, situat la 20 km de proprietate.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Kimpton De Witt Amsterdam, an IHG Hotel, Amsterdam, Olanda