Cere oferta Cere oferte
Vacante

Inntel Hotels Amsterdam Centre

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Inntel Hotels Amsterdam Centre, Amsterdam, Olanda

Inntel Hotels Amsterdam Centre se află la doar 5 minute de mers pe jos de Gara Centrală din Amsterdam și oferă camere cu acces gratuit la internet WiFi și TV prin satelit. Oferă o sală modernă de mic dejun in atrium si un bar elegant.

Camerele au aer condiționat, sunt moderne si frumos decorate. Acestea au baie privată luxoasă, sistem de climatizare si facilități pentru cafea si ceai. De asemenea, se oferă room-service.

Oaspeții iși pot incepe ziua cu un mic dejun gustos in restaurantul modern, care include fructe, ouă și suc proaspăt de portocale. Se oferă chiar și un pahar de șampanie.

Cina este servită la restaurantul Humphrey's din vecinătate. Cheltuielile pot fi trecute in contul hotelului. O băutură in lounge-barul hotelului este modalitatea perfectă de a incheia ziua.

Inntel Hotels Amsterdam Centre este situat in centrul istoric al orașului. La mică distanță de mers pe jos veți găsi străzi comerciale, muzee și atracții istorice.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Inntel Hotels Amsterdam Centre, Amsterdam, Olanda