Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hotel Twenty Eight

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hotel Twenty Eight, Amsterdam, Olanda

Hotelul TWENTY EIGHT oferă un nou concept de hotel/apartament, cu apartamente spațioase și confortabile, alături de servicii și facilități specifice unui hotel de lux. Hotelul are un restaurant, o saună și facilități de fitness. Oaspeții pot folosi garajul subteran. Toate apartamentele includ o bucătărie utilată complet, un living cu o zonă de relaxare spațioasă și o baie luxoasă cu duș cu efect de ploaie. Controlul climateric, televizorul cu ecran plat și conexiunea WiFi de mare viteză asigură un plus de confort. Pe langă gătitul in apartamentul propriu, aveți opțiunea unui mic dejun tip boutique servit de hotel, cu ingrediente de la producători locali. Oaspeții pot lucra in spațiul comun special amenajat sau se pot relaxa in living. Holul, lounge-ul, barul și recepția sunt deschise non-stop. Personalul recepției poate planifica excursii si oferă un serviciu de inchiriere de biciclete sau autoturisme și informații despre zonă. Cea mai apropiată stație de metrou este la 300 de metri de Hotelul TWENTY EIGHT, iar in fața hotelului oprește tramvaiul care circulă spre Piața Muzeelor din apropiere și centrul orașului. Amsterdamse bos și Vondelpark se află la 1,5 km, iar Zuidas, WTC și RAI sunt la mai puțin de 2 km.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Hotel Twenty Eight, Amsterdam, Olanda