Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hotel Jakarta Amsterdam

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hotel Jakarta Amsterdam, Amsterdam, Olanda

Hotelul Jakarta Amsterdam este un hotel ecologic unic, situat in Amsterdam, pe malul raului IJ, in fosta locație de unde plecau navele spre Jakarta. Hotelul Jakarta oferă 200 de camere de lux, cu stil de influență indoneziană.

Camerele acestui hotel tip boutique au 30 m² și o atmosferă indoneziană. Majoritatea camerelor superioare sunt prevăzute cu balcon cu vedere panoramică la raul IJ, pe o parte și vedere la gara centrală, pe partea orientată spre malul apei.

Puteți să luați micul dejun, pranzul și cina la Café Jakarta sau să savurați o băutură la sky barul Malabar, de la etajele 8 și 9. La proprietate se servește in fiecare dimineață un mic dejun tip bufet, care este inclus in tarif. Puteți să vă relaxați in zona de wellness și in piscina cu vedere la raul IJ.

Hotelul este situat la mai puțin de 1,2 km de gara centrală. Zona comercială principală este la 1,5 km, iar Piața Dam și Palatul Regal se află la 2,1 km.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Hotel Jakarta Amsterdam, Amsterdam, Olanda