Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hotel Iron Horse

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hotel Iron Horse, Amsterdam, Olanda

Hotelul Iron Horse Leidse Square se află intr-o clădire deosebită, pe strada Overtoom din Amsterdam, după colț de renumitul Vondelpark. Hotelul oferă camere cu design modern, un TV cu ecran plat și Wi-Fi gratuit.

Hotelul Iron Horse Leidse Square oferă serviciul de inchirieri de biciclete pentru a putea explora centrul orașului Amsterdam. De asemenea, personalul poate ajuta oaspeții cu sfaturi și indicații pentru a ajunge la obiective turistice.

Toate camerele au TV prin cablu, pat box-spring și birou. Fiecare cameră include baie privată cu duș. O gamă mare de restaurante, unde puteți lua cina, se află in zona din jurul Hotelului Iron Horse.

Zona de divertisment Leidseplein este la doar 450 de metri. Rijksmuseum și Muzeul Vincent van Gogh sunt la 750 de metri. Stația de tramvai Overtoom este la 1 minut de mers pe jos. Aceasta oferă acces către Centrul de Convenții RAI in 10 minute de mers cu tramvaiul. Autobuzul 197 oferă legături directe din Leidseplein către Aeroportul Schiphol.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Hotel Iron Horse, Amsterdam, Olanda