Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hotel City Garden Amsterdam

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hotel City Garden Amsterdam, Amsterdam, Olanda

Hotelul Garden City se află pe strada comercială P.C. Hooftstraat, in fata faimosului parc Vondelpark. Oferă camere cu vedere la stradă sau la parc. Accesul WiFi este gratuit in intregul hotel.

Camerele hotelului au baie privată, telefon cu linie directă și TV. Oaspetii isi pot incepe ziua cu un mic dejun tip bufet, servit in sala de mic dejun luminoasă, cu vedere la grădină.

Hotelul City Garden se află langă parcul Vondelpark, ideal pentru o plimbare minunată. Centrul istoric al orasului si Leidseplein, cu numeroase restaurante si baruri, se află la cateva minute de mers pe jos.

Oaspetii pot utiliza computerul cu acces gratuit la internet din hol. Receptia hotelului este deschisă nonstop.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Hotel City Garden Amsterdam, Amsterdam, Olanda