Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hotel Casa Amsterdam

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hotel Casa Amsterdam, Amsterdam, Olanda

Hotelul Casa Amsterdam este un hotel modern, care oferă un bar, terasă pe acoperiș (se deschide numai in timpul verii) și un restaurant. Acesta este situat la doar 300 de metri de gara și stația de metrou Amstel din Amsterdam și oferă locuri de parcare subterane. Acesta este primul hotel din Amsterdam care a obținut clasificarea de 3 stele superioare in acest an. Toate camerele moderne au TV cu ecran plat cu funcții interactive. Dotările standard ale camerelor Hotelului Casa Amsterdam includ paturi foarte lungi, birou si frigider. In timpul verii, pe terasa de pe acoperiș sunt oferite 30 de tipuri de beri artizanale și gustări ușoare. Stația de tramvai și metrou Amstelstation se află la o plimbare de mai puțin de 5 minute de Hotelul Casa Amsterdam și oferă legături spre Piața Muzeului, centrul orașului și Piața Waterlooplein. Hotelul asigură un serviciu de inchirieri de biciclete și pranz la pachet. Restaurantul EAST servește preparate locale și de sezon, iar oaspeții au la dispoziție un cocktail bar. De asemenea, există o cafenea.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Hotel Casa Amsterdam, Amsterdam, Olanda