Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hotel Amsterdam De Roode Leeuw

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hotel Amsterdam De Roode Leeuw, Amsterdam, Olanda

De Roode Leeuw oferă camere intr-o clădire monumentală situată in inima orașului Amsterdam, la 50 de metri de Piața Dam. Fiecare cameră are acces gratuit la internet WiFi și geamuri duble izolate fonic.

Principalul magazin universal din Amsterdam, De Bijenkorf, este chiar vizavi de hotel. La cațiva pași există stații ale mijloacelor de transport public, iar trenurile circulă la intervale regulate către Aeroportul Schiphol.

Camerele sunt prevăzute cu control al climatizării și acces la internet prin cablu pentru laptopuri. Există facilități de cafea și ceai și TV cu ecran plat.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Hotel Amsterdam De Roode Leeuw, Amsterdam, Olanda