Cere oferta Cere oferte
Vacante

Holiday Inn Express Amsterdam - Sloterdijk Station, an IHG Hotel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Holiday Inn Express Amsterdam - Sloterdijk Station, an IHG Hotel, Amsterdam, Olanda

Holiday Inn Express se află langă Gara Sloterdijk, care oferă legături convenabile cu gara centrală din Amsterdam și Aeroportul Schiphol. Are camere moderne cu TV cu ecran plat si WiFi gratuit.

Camerele de la Holiday Inn Express Amsterdam - Sloterdijk Station au mobilier modern, paturi box-spring, TV LCD și baie cu cabină de duș. Alte facilităti includ birou si aparat de ceai/cafea.

Oaspeții se pot bucura de o băutură de la bar, iar gustări, sandvișuri și băuturi pot fi cumpărate de la automatele din hol. De asemenea, oaspetii pot lua masa la unul dintre restaurantele din jurul hotelului.

Centrul istoric din Amsterdam se află la 5 minute de mers cu trenul. Hotelul este situat la 2,5 km de Westergasfabriek si la 4 km de celebrul parc Vondelpark. Aeroportul Schiphol se află la 10 minute de mers cu trenul sau cu masina.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Holiday Inn Express Amsterdam - Sloterdijk Station, an IHG Hotel, Amsterdam, Olanda