Cere oferta Cere oferte
Vacante

Holiday Inn Express Amsterdam - North Riverside, an IHG Hotel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Holiday Inn Express Amsterdam - North Riverside, an IHG Hotel, Amsterdam, Olanda

Holiday Inn Express Amsterdam - North Riverside, an IHG Hotel se află in Amsterdam, la 1,7 km de A'DAM Lookout, și oferă cazare cu terasă, restaurant, bar și parcare privată. Acest hotel de 3 stele are lounge comun și oferă camere cu aer condiționat și WiFi gratuit, fiecare cu baie privată. Proprietatea este de nefumători și este situată la 4,5 km de Casa Rembrandt.

Fiecare cameră a hotelului are dulap. De asemenea, camerele de la Holiday Inn Express Amsterdam - North Riverside, an IHG Hotel sunt prevăzute cu TV cu ecran plat, iar unele camere oferă vedere la oraș. In fiecare cameră de la cazare se asigură lenjerie de pat și prosoape.

Proprietatea servește zilnic mic dejun tip bufet, continental sau vegetarian.

Acest hotel de 3 stele oferă serviciu de inchirieri biciclete, fiind situat intr-o zonă apreciată de amatorii de drumeții și ciclism.

Vorbind arabă, germană, engleză și spaniolă, personalul recepției poate oferi oaspeților sfaturi practice despre zonă.

Holiday Inn Express Amsterdam - North Riverside, an IHG Hotel se află la 4,6 km de Teatrul Național Olandez de Operă și Balet, precum și de grădina zoologică Artis. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Schiphol, situat la 21 km de hotel.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Holiday Inn Express Amsterdam - North Riverside, an IHG Hotel, Amsterdam, Olanda