Cere oferta Cere oferte
Vacante

Grand Hotel Amrath Amsterdam

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Grand Hotel Amrath Amsterdam, Amsterdam, Olanda

Grand Amrath Amsterdam este un hotel luxos de 5 stele, care oferă camere spațioase intr-un fost depozit din centrul orașului Amsterdam. Oaspeții au la dispoziție acces gratuit la internet WiFi. Gara Centrală se află la 500 de metri. Cele 205 camere in stil art nouveau, dintre care 22 de suite, au tavan inalt și ferestre mari, care asigură multă lumină naturală. Facilitățile suplimentare includ un aparat de cafea Nespresso, facilități pentru ceai și un TV cu ecran plat. Fiecare cameră are control climatic, uscător de păr, halate de baie și papuci. Bucurați-vă de pranz sau de cină la lounge barul hotelului, cu vedere la canale. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la centrul de wellness și spa, care include 2 saune (70 și 90 de grade), o saună cu infraroșu, o cabină de aburi, o cadă cu hidromasaj, o piscină interioară și facilități de fitness. Există 8 săli de conferințe. Hotelul istoric Grand Amrath Amsterdam se află la 1,5 km de Muzeul Ermitaj din Amsterdam și la doar 800 de metri de clădirea Beurs van Berlage. Piața Dam, cu Palatul Regal, este la mai puțin de 15 minute de mers pe jos. Aeroportul Schiphol poate fi accesat cu trenul in 15 minute.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Grand Hotel Amrath Amsterdam, Amsterdam, Olanda