Cere oferta Cere oferte
Vacante

DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station, Amsterdam, Olanda

Aflat intr-o zonă ideală, cu vedere la raul IJ si la centrul orasului, DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station oferă camere moderne si elegante, facilităti de afaceri cu echipament audiovizual ultramodern si un centru de fitness. Hotelul este situat langă Gara Centrală din Amsterdam si găzduiește localul SkyLounge Amsterdam, cu vedere pitorească la oras. Coasta olandeză este la mai putin de 1 oră de mers cu transportul public.

Toate camerele de la DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station au ferestre din podea pană in tavan, TV cu ecran plat și acces gratuit la internet WiFi.

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station pune la dispoziție o sală de fitness ultramodernă și numeroase zone in aer liber, inclusiv o curte. Oaspetii care doresc să citească au la dispozitie o gamă variată de cărti si reviste.

De asemenea, oaspeții pot savura diverse preparate internaționale și specialităti locale la unul dintre cele 3 restaurante ale hotelului. Eastwood Beer & Grill oferă mic dejun ușor, precum și mese de pranz și cină, intr-o atmosferă intimă. Acesta servește carne, pește și mancăruri vegetariene preparate la grătar. Oaspetii pot comanda o gustare sau o masă usoară la barul din hol, după care se pot indrepta spre SkyLounge Amsterdam, aflat la etajul 11. Seara, barul de pe acoperis cu terasă oferă băuturi si preparate culinare, precum si un program muzical cosmopolit, asigurat de un DJ.

La mai putin de 2 minute de mers pe jos se pot găsi legături de tramvai si metrou. Piața Dam este la 5 minute de mers pe jos de hotel. Aeroportul Schiphol din Amsterdam se află la 20 de minute de mers cu trenul sau cu mașina.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station, Amsterdam, Olanda