Cere oferta Cere oferte
Vacante

Crowne Plaza Amsterdam South, an IHG Hotel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Crowne Plaza Amsterdam South, an IHG Hotel, Amsterdam, Olanda

Crowne Plaza South este situat in zona de sud din Amsterdam, la doar 5 minute de mers pe jos de gara Amsterdam Zuid, care oferă acces la centrul orașului in 10 minute. Proprietatea pune la dispoziție unități de cazare cu design modern, facilități de fitness și un bar cu 2 terase mari insorite in aer liber.

Fiecare cameră de la Crowne Plaza South are o zonă de relaxare spațioasă, cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit și TV cu plată. Baia privată are articole de toaletă gratuite, halate de baie și papuci. Oaspeții au la dispoziție un meniu de perne, cu 5 opțiuni.

Oaspeții se pot bucura de bucătăria asiatică in noul restaurant original Happyhappyjoyjoy. Acesta oferă o foarte mare varietate de mancăruri stradale, dim sum, rendang și curry.

De asemenea, se oferă inchirieri de biciclete.

Centrul de Convenții RAI se află la mai puțin de 2 km. Aeroportul Schiphol este la 15 minute de mers cu mașina sau la o călătorie de 10 minute cu trenul. Centrul istoric din Amsterdam se află la 3,3 km.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Crowne Plaza Amsterdam South, an IHG Hotel, Amsterdam, Olanda