Cere oferta Cere oferte
Vacante

Conservatorium Hotel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Conservatorium Hotel, Amsterdam, Olanda

Hotelul Conservatorium se află in centrul renumitului cartier al muzeelor din Amsterdam, la mică distanță de mers pe jos de principalele puncte de atracție ale orașului. Royal Concerthall, Rijksmuseum, Muzeul Van Gogh, renumitul Vondelpark și cartierul comercial din Amsterdam sunt la mică distanță de mers pe jos de proprietate. Toate cele 129 de camere și suite ale Hotelului Conservatorium au arhitectură istorică și design modern. Fiecare unitate de cazare include tehnologie ultramodernă, lenjerie de pat de lux, acces gratuit la internet WiFi de mare viteză și bar privat. Unitățile de cazare oferă podea din lemn de stejar periat și mobilier de culoare bej. Băile mari sunt dotate cu cabină mare de duș cu efect de ploaie, cadă cu marmură, TV oglindă LCD pentru baie și prosoape din microbumbac. Toți oaspeții beneficiază de acces gratuit la centrul Akasha Holistic Wellbeing al hotelului, cu suprafața de peste 1000 m², care oferă masaje orientale, cadă cu hidromasaj, hamam, saună, piscină Watsu, piscină mare și zone de relaxare. Oaspeții de la Conservatorium pot lua masa la Brasserie și zona de lounge, situată intr-o curte din sticlă și oțel. Restaurantul premiat condus de Schilo Van Coevorden, Taiko, servește o gamă de mancăruri cu influențe asiatice. Hotelul pune la dispoziție barul Taiko, unde puteți să savurați sushi și cocktail-uri asiatice originale. Proprietatea oferă program cu DJ in zilele de joi, vineri și sambătă.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Conservatorium Hotel, Amsterdam, Olanda