Cere oferta Cere oferte
Vacante

Canal Suites Amsterdam

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Canal Suites Amsterdam, Amsterdam, Olanda

Oferind apartamente moderne, Amstel Boutique se află intr-o casă tipică din Amsterdam, pe centura de canale a orasului. Oaspetii se pot plimba de-a lungul raului Amstel si pot ajunge pe jos la Muzeul Ermitaj in numai 5 minute. Fiecare apartament are o bucătărie bine utilată si acces gratuit la internet WiFi. Apartamentele includ o zonă in plan deschis cu bucătărie si living, amenajată cu canapele elegante si TV cu ecran plat. Baia plină de stil are dus. Unele apartamente oferă vedere la grădină, iar altele se bucură de vedere la canal. Toate apartamentele au fost renovate in 2016 si includ ornamente bine păstrate. Oaspetii isi pot pregăti mesele in bucătăria utilată cu masină de spălat vase si aragaz. Puteti găsi mai multe restaurante in piata Rembrandt si pe Utrechtsestraat, la 400 de metri. Statia de metrou si tramvai Waterlooplein se află la mai putin de 10 minute de mers pe jos si asigură conexiune cu Piata Dam si Gara Centrală din Amsterdam. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Schiphol, situat la 11 km.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Canal Suites Amsterdam, Amsterdam, Olanda