Cere oferta Cere oferte
Vacante

Best Western Amsterdam

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Best Western Amsterdam, Amsterdam, Olanda

Best Western Amsterdam se află in cartierul Amsterdam West, langă șoseaua de centură A10 și la 20 de minute cu mijloacele de transport public de centrul vechi al orașului. Hotelul are recepție deschisă non-stop, bar, terasă și parcare privată.

Camerele de la Best Western Amsterdam au baie privată cu duș, toaletă și articole de toaletă gratuite. Sunt dotate cu TV, seif și birou.

Restaurantul servește in fiecare dimineață un mic dejun internațional, tip bufet. Restaurantul nostru are program limitat seara.

Barul hotelului are o zonă de lounge cu televizoare. Barul oferă mai multe tipuri de gustări și băuturi. In timpul verii, oaspeții pot savura băuturi pe terasă.

De la Best Western Amsterdam se poate ajunge cu ușurință in centrul orașului, folosind transportul public. Centrul de Conferințe RAI, World Fashion Centre și World Trade Centre se află la 15 minute de mers cu metroul.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Best Western Amsterdam, Amsterdam, Olanda