Cere oferta Cere oferte
Vacante

Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest, Amsterdam, Olanda

Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest este situat la 5 minute de mers cu mașina de autostrada A10. Acesta are parcare privată și un lounge special pentru fumători. Camerele oferă acces gratuit la internet WiFi și facilități pentru prepararea de cafea și ceai. Dimineața, oaspeții pot savura un mic dejun continental tip bufet. Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest are recepție cu program nonstop, restaurant și bar. Oaspeții pot utiliza gratuit calculatorul cu internet din hol și se pot relaxa intr-un lounge cu aer condiționat și șezlonguri. Stația de tramvai Delflandlaan este situată la 8 minute de mers pe jos și oferă acces direct la Leidseplein, Piața Dam și Gara Centrală din Amsterdam. Aeroportul Schiphol se află la 10 minute de mers cu mașina.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest, Amsterdam, Olanda