Cere oferta Cere oferte
Vacante

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam, Amsterdam, Olanda

Acest hotel de 5 stele este situat in inima orasului Amsterdam, la marginea celebrei Piete Dam, vizavi de Palatul Regal. Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam are o cafenea mare și o grădină de iarnă. Se oferă acces gratuit la internet WiFi.

Situate intr-o clădire din secolul al XIX-lea, camerele spațioase ale hotelului sunt amenajate cu elemente personalizate. Toate camerele au mobilier elegant, podea cu parchet, paturi de calitate superioară și facilități moderne. Pentru un plus de confort, se oferă facilități pentru prepararea de ceai și cafea. Toate camerele includ baie privată.

Grand Cafe Krasnapolsky oferă mancăruri clasice cu influențe moderne, precum și diverse tipuri de ceai și delicatese.
Restaurantul White Room, distins cu o stea Michelin servește preparate sofisticate și moderne, asigurand o experiență culinară incantătoare.

Vizavi de Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam opresc mai multe linii de tramvai. Gara Centrală este situată la 15 minute de mers pe jos. Aeroportul Schiphol se află la 25 de minute de mers cu mașina de hotel.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam, Amsterdam, Olanda