Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL PARC, Amara

Hotelul PARC aflat intr-o zona cu climat de stepa, indulcit de parcul statiunii, este o adevarata oaza de liniste ideala pentru relaxare.
Hotelul este situat in partea de nord a statiunii, pe malul lacului Amara.
Descriere camere:
Din cele 119 spatii de cazare, 117 sunt camere duble si 2 apartamente (compuse din living cu canapea extensibila si dormitor). Dotari camere: aer conditionat (o parte din camere), TV, frigider, baie cu dus, internet, telefon.
Descriere facilitati:
Hotel Parc dispune de restaurant (capacitate 250 locuri), parcare proprie, internet, pastrare obiecte de valoare, bar de zi cu terasa 50 locuri, lift, plaja privata amenajata cu terase, dusuri, sezlonguri, sala de conferinta. Cura balneara in statiunea Amara este indicata atat pentru profilaxia cat si pentru tratamentul urmatoarelor afectiuni: boli reumatismale, sechele posttraumatice, afectiuni neurologice periferice, afectiuni ginecologice, dermatologie, respiratorii, digestive, renale. Tratamentul balneoterapeutic este asigurat de cadre medicale specializate in baza de tratament dotata cu instalatii pentru bai calde cu apa minerala, impachetari cu namol, fizioterapie, sala gimnastica. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Atractii turistice:
Parcul Dendrologic, Muzeul Judetean Slobozia, Muzeul Agriculturii Slobozia, Centrul Cultural Ionel Perlea Slobozia, Biserica Sfintii Voievozi Slobozia, Monumentul Eroilor din Primul Razboi Mondial Slobozia.
Politici:
Check-in: incepand cu ora 14, check-out pana la ora 12. Acces gratuit pe plaja Mircesti a Complexului Hotelier Parc in sezonul estival. Sezlongul se achita separat.
Servicii masa:
Se acorda in unitatea restaurant Parc 3 stele, in sistem fisa cont sau meniu fix.
Facilitati evenimente:
Sala de conferinta - 1, capacitate 80 locuri.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati HOTEL PARC, Amara

Restaurant
Room TV
Bathroom
Shower
Airconditioning
Free Parking
Elevator
Bar
Safety Deposit Box at reception
Health treatments facilities

Locatie HOTEL PARC, Amara