Cere oferta Cere oferte
Vacante

San Carlo

3 stele

   Alta Valtellina

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere San Carlo, Alta Valtellina, Italia

Descriere generala: Hotelul este situate intr-o zona linistita, inconjurat de paduri, la o distanta de 1,5 km fata de centrul statiunii. Hotelul este compus din 7 cabane. Hotelul este dotat cu : receptie, magazine duty free, restaurant cu bucatarie locala, lounge cu TV si bar, o terasa mare, camera incalzita pentru echipamentele de schi, piscine interioara incalzita, sauna, solar, sala de fitness, animatie cu show-uri live, piano bar si mini club.
Distanta fata de zona de ski: 100 m fata de LIVIGNO SLOPES. Serviciu gratuit de schi bus la 50 m fata de hotel.
Descrierea camerelor: Toate camerele sunt mobilate in stil alpin, dotate cu: TV-satelit, baie private cu dus, uscator de par, telefon.
Tariful include: cazarea, masa cu demipensiune, Cina de CRACIUN si Cina de REVELION, bauturi de “bun venit”, cina de Sf. Valentin, intrarea la piscina, sala de fitness, mini club, inchiriere de echipament de schi, internetul wi-fi din holul hotelului, depozitarea echipamentelor de schi in camera special amenajata pentru acestea, internet wi-fi gratuit in tot spatiul hotelului.
Tariful nu include : bauturile, alte servicii neincluse in pret.
Alte suplimente de achitat la fata locului – Obligatoriu :
*Depozit pentru K-card : 5 euro/skipass

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.