Cere oferta Cere oferte
Vacante

Pare

3 stele

   Alta Valtellina Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Pare, Alta Valtellina, Italia

Descriere generala: Hotelul este situat la 1,5 km fata de centrul statiuni, intr-o zona linistita, hotelul satisface nevoile atat ale schiorilor cat si a nonschiorilor, cu un mare avantaj pentru schiori deoarece este pozitionat direct pe partia de schi a muntilor Mottolino.Este un hotel modern, dotat cu: receptie, restaurant, cu un mare bufet continental pentur micul dejun, centru de wellness cu o piscine de 75 m2, sala de fitness, sauna, terasa, zona pentru parcare, garaj, lift, camera pentru depozitarea echipamentelor de schi.Distanta fata de zona de ski: :
pozitionat direct pe partia LIVIGNO SLOPES. Serviciu gratuit de schi bus la 50 m fata de hotel.Descrierea camerelor:
Toate camerele sunt spatioase si mobilate in stil alpin cu culori calde, dotate cu: Tv-satelit, telefon, baie private, uscator de par, camerele au o priveliste frumoasa aspura vaii Mottolino.Tariful include: cazarea, masa cu demipensiune, bauturi de “bun venit”, seri tematice cu muzica.Tariful nu include : bauturile, alte servicii neincluse in pret. Animale mici permise: 10 euro / ziIntrari Sambata. Intrare 15:00 - 19:00 si iesiri pana in ora 10:00.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Pare, Alta Valtellina, Italia