Cere oferta Cere oferte
Vacante

Lac Salin

4 stele

   Alta Valtellina Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Lac Salin, Alta Valtellina, Italia

Descriere generala: Hotelul Lac Salin este o oaza de pace departe de masini si de agitatia oarselor, aflat la poalele muntilor necontaminati , in “Tibetul Alpilor”. Se afla in Livigno – San Rocco. Hotelul este modern si elegant.



Dotat cu receptie, 3 restaurante, cu bucatarie mediteraneeana, locala acompanianta de vinuri de inalta calitate selectata de “sommelieri”, centru wellness, Mandira Spa cu sauna finlandeza, baie turceasca, dusuri tropicale (alternari de bai reci/calde), soral, piscine private, Jacuzzi, terapie kneipp, masaj, salon de infrumusetare, sala de fitness, camera de relaxare, salad e congres, internet wi-fi.



Distanta fata de zona de ski:
situate pe partia din Livignio (CAROSELLO 3000 – ALTA VALTELLINA)



Descrierea camerelor: Camere deluxe, superioare sau prestige, situate catre est, cu o priveliste catre muntele Mottolino, decorate in stil alpin, cu LCD - TV-satelit, internet, telefon direct, mini-bar, seif, baie cu cada si dus, bideu, uscator de par si podea incalzita.



Tariful include: cazarea, masa cu demipensiune, intrarea la centrul wellness cu sauna finlandeza, baie turceasca, dusuri tropicale (alternari calde/reci), piscine, Jacuzzi; seri tematice, bauturi de "bun venit".



Tariful nu include: bauturile, masaj si alte tratamente de infrumusetare, tratament kneipp, alte servicii neincluse in pret.



Intrari: Sambata. Intrare intre orele 16:00 - 19:00 si iesire pana la ora 10:00.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Lac Salin, Alta Valtellina, Italia